Foredrag om Stress og Nedsmeltninger

v/ Anne Skov Jensen

Kreds Limfjord er begejstrede for at kunne invitere til en spændende aften i selskab med Anne Skov Jensen, kendt fra DRs ”De skjulte talenter” hvor vil alle kan blive klogere på autisme, stress og nedsmeltninger. 

For mange mennesker med autisme er det en del af hverdagen at have nedsmeltninger. En tilstand, hvor man bliver fuldstændig overvældet. Hjernen lukker ned og handlemulighederne reduceres til kæmp, frys eller flugt. Hvad er det, der sker, og hvordan handler omverdenen konstruktivt på en nedsmeltning?

Anne vil i sit oplæg bla. komme ind på stress, kommunikation, følelser, sanserne, overvældelse, nedsmeltningens faser, hvad man selv kan gøre, og hvordan omverdenen støtter bedst. Anne vil tage udgangspunkt i sit eget liv som autist og mor til en søn og datter med autisme. Hun står blandt andet bag Overlevelsesguiden og er formand for forening A-Team. Hun medvirkede desuden i DR’s program “De skjulte talenter”.

 

Foredraget afholdes på Krabbeshus Heldagsskole i salen og der vil blive serveret Kaffe, The og kage.

 

Tilmelding: Sekretaer@kredslimfjord.dk – SU. 1 oktober 2019

Dato:         9. oktober 2019 kl. 19.00

Sted:          Krabbeshus Heldagsskole

                  Strandvejen 11

                  7800 Skive

Pris:           Medlemmer:              50,- Kr.

                  Ikke medlemmer:       100,- Kr.