Udflugtsdag til Jesperhus blomsterpark

 

Kreds Limfjords medlemmer inviteres hermed til, hvad der forhåbentlig bliver, en dejlig dag med mulighed for mange gode aktiviteter og oplevelser i Jesperhus blomsterpark.

Jesperhus er kendt for sin smukke blomsterpark, som sætter rammen omkring de mange forskellige muligheder og aktivteter. I Jesperhus kan man nyde en dag i ro og mag og nyde parkens mange smukke blomster, eller man kan tage en tur i legeland, opleve den vilde jungle, følge Dinos Junglesti eller gå i Hugoland eller tage en tur i 4D biografen. Mød også dyrene i junglezoo, eller se et show med Hugo og Rita

Læs mere på www.Jesperhus.dk

 

Tid:                    Lørdag den 21. maj 2022

Kl. 10.00 – 17.00

Sted:                  Jesperhus Feriepark

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors

Pris:                   Billetterne har en enhedspris på 75 kr. pr. person for både børn og voksne. Børn under 3 år er gratis. Der vil være delvis forplejning på dagen, nærmere information følger senere.

Tilmelding:       Tilmelding senest den 14. maj 2022 via følgende link:https://kredslimfjord.nemtilmeld.dk/15/

Husk at angive medlemsnummer

 

Billetterne udleveres på dagen ved indgangen ved oplysninger af medlemsnummer mellem kl. 10.00 og 11.00. Ved ankomst senere end kl. 11.00 kan der laves individuel aftale, skriv blot en mail til: Kasserer@kredslimfjord.dk

 

Vi glæder os til en dejlig dag sammen

Mvh. Bestyrelsen i Kreds Limfjord