Autismeforeningen Kreds Limfjord inviterer til et spændende oplæg om “Autisme og spiseforstyrrelser” V. Louise Egelund Jensen 

 
Louise Egelund Jensen blev som 17 årig diagnosticeret med Asperger’s Syndrom, efter lang tids spisevægring og mange års depressioner og andre vanskeligheder. I dette foredrag tager hun fat i, hvorfor der er så mange autistiske personer, der har anderlsedes spisevaner, er kræsne eller måske slet ikke rigtig vil spise? Hvorfor er der så stor en del af dem, der er indlagt med anoreksi, som viser sig at have udiagnosticeret autisme?
 

Hvad end der er tale om spiseproblemer eller spiseforstyrrelser, så tyder meget på, at autistiske personer er overrepræsenteret, men hvorfor er det sådan?

Som autist med en spiseforstyrrelse, giver Louise Egelund Jensen sit bud på, hvorfor mad, spisning og spisesituationer kan være så problematiske, at de udvikler sig til en spiseforstyrrelse. Hun prøver at beskrive, hvordan hendesautisme og spiseforstyrrelse indvirker på hinanden og prøver på at komme med sit bud på, hvordan man kan hjælpe, så et spiseproblem ikke bliver til en spiseforstyrrelse.

 

Målrgruppe: Foredraget er for alle, men er primært målrettet fagprofesionelle og pårørende. 

Varighed: Foredraget varer ca. 1 time og der vil efterfølgende være god tid til at stille spørgsmål. 

Pris

Medlemmer – gratis

Ikke medlemmer – 50,- kroner

Dato: 04. Juni 2024

Tid: 19.00-21.00

Sted:

De frivillige hus

Ll. Sct. Hans Gade 7-9

8800 Viborg

Tilmelding: https://kredslimfjord.nemtilmeld.dk/35/