Foredrag med Artemisia (Tidligere Rudy Simone)

Hos Kreds Limfjord er vi stolte af, at kunne invitere til en spændende aften, med foredrag hos forfatter og foredragsholder Artemisia, som vil gå i dybden med begrebet selvbevidsthed hos mennesker med autisme.

“Definitionen af selvbevidsthed omfatter: ”Opfattelser, fornemmelser, holdninger, intentioner, følelser og offentlige aspekter af os selv, inkl. adfærd. I den autistiske person kan selvbevidsthed øges på nogle områder, som f.eks. Sensorisk, og mere begrænset på andre områder. Uanset om vi er diagnosticeret eller har mistanke om autisme, tager det lang tid at integrere denne bevidsthed med kroppen og derefter med verden omkring os. Vi vil bruge en forfærdelig masse tid på, at finde ud af andre mennesker. Vi tror måske, at de er onde og fordømmende, men undersøgelse af os selv, forståelse af, og for os selv, set fra andre menneskers perspektiv, er altafgørende i vækstprocessen som menneske. At forstå hvordan asperger/autisme gør os anderledes, og hvordan det til tider sætter os i et negativt lys for andre er afgørende. Først da kan du oversætte og fortolke, andre mennesker reaktioner overfor dig, og på den måde bedre styre dit sociale liv.”

Artemisia er forfatter, underviser og konsulent med speciale i Aspergers syndrom og autisme og har skrevet flere bøger om emnet og står herudover i spidsen for International Aspergirl Society

Tilmelding på: sekretaer@kredslimfjord.dk

Dato:

31 Oktober 2018 kl. 19.00

Sted:

Gymnastiksalen
Krabbeshus Heldagsskole
Strandvejen 11
7800 skibe

Pris:

Medlemmer: 100,- kr
Ikke medlemmer: 200,- kr

Kreds Limfjord sørger for kaffe og kage til arrangementet

NB: Vi gør opmærksomme på, at foredraget foregår på engelsk.