Formanden

Mit navn er Peter K. Nielsen, jeg er 60 år gammel og er far til en søn på nu 20 år. Jeg er indehaver af Spektrumshop ApS som sælger og producerer bøger og hjælpemidler til mennesker med kognitive vanskeligheder (herunder autisme).

At arbejde for mennesker med autisme, er noget jeg brænder for og jeg har derfor været en aktiv del af Landsforeningen autisme i mere end 15 år. Jeg har tidligere været formand for Kreds Limfjord og derudover sidder jeg i landsforeningens hovedbestyrelse, samt jeg er beskikket medlem af ankestyrelsen og suppleant i klagenævnet for vidtgående specialundervisning. Endvidere spillede jeg også en rolle i opstarten af uddannelsescenter Hilltop i Skive, og har derudover været med til at starte et bosted op i Nørre Snede, hvor jeg også er bestyrelsesformand.

I foreningen arbejder jeg på fuld kraft til gavn for børn, unge og voksne med autisme, i samarbejde med den resterende bestyrelse. Samarbejde er nøgleordet, i forhold til det konstruktive bestyrelsesarbejde og jeg har et mål om, at vi i Kreds Limfjord skal bringe alle kvalifikationer i spil, ved at uddelegere opgaverne til de rette personer, så vi på bedst mulig vis, kan sikre vores medlemmer de bedste forudsætninger, for et godt stykke arbejde.

Med venlig Hilsen

Peter K. Nielsen