Foredrag ved Gro Emmertsen Lund

– Problemhåndtering og sociale eksklusionsprocesser i skolen

Kreds Limfjord er glade for at kunne invitere til et spændende foredrag, ved Gro Emmertsen Lund, ph.d. konsulent og forsker, NO!SE, forfatter og serieredaktør, som vil se nærmere på inkluderende måder at håndtere samspilsproblemer i skolen.

Mange børn kommer i helt almindelig problemer i skolen; det være sig konflikter, drillerier, mobning, uro, faglige – og/eller sociale udfordringer. Men hvordan skolen håndterer disse problemer er ikke ligegyldigt.”

Gro Emmertsen Lund´s forskning viser, at eksklusion ofte er resultatet, når samarbejdet mellem skolen og forældrene kører af sporet i relation til skoleproblemer. Hun har undersøgt, hvordan dette sker ved at interviewe 20 familier, der alle har oplevet, at deres barn blev ladt i stikken af skolens voksne. 

Det handler ikke om onde eller dumme voksne, men om bestemte måder at tænke og handle på, som utilsigtet skaber marginalisering og eksklusion. Heldigvis findes der andre måder at handle og tænke på, som IKKE fører til eksklusion. Dette indkredses i en inklusionspiral, der er en model for inkluderende måder at håndtere samspilsproblemer i skolen.”

Vi ser frem til en spændende aften og håber på at se mange af vores medlemmer, samt andre der måtte være interesserede. Du kan læse mere om Gro Emmertsen Lund og hendes arbejde på www.groemmertsenlund.dk

Tilmelding på: Sekretaer@kredslimfjord.dk

Dato:

22. Januar 2019 kl. 19.00

Sted:

Skive lærerseminarie

Dalgas Alle 20 – 7800 Skive

Pris inkl. Kaffe og kage.

Medlemmer: 50,- kr.

Ikke medlemmer: 100,- kr.

NB. Sidste tilmelding: D. 19. Januar 2019