NETVÆRKSGRUPPE FOR FORÆLDRE TIL BØRN MED ASPERGERS/AUTISME (startet maj 2019)

Vi er et fraskilt par, som har en datter på 15 år, som har fået diagnosen aspergers i oktober 2018. Vi vil gerne tale med andre, som står i samme situation. Håbet er, at vi kan spare med hinanden / læsse af / få forståelse for udfordringerne / hjælpe hinanden med systemet mv. ?

Det er ikke lige så nemt at få sådan en gruppe lavet igennem det kommunale – ting tager tid den vej ?

Derfor vil vi prøve om der skulle være andre, som kunne være interesseret i at være med. Vi er pt. 3 familier, som har afholdt ét møde i et lånt lokale på biblioteket i Nykøbing M. Og vil holde et møde her inden sommerferien.

Vi har også en facebookgruppe ” NETVÆRKSGRUPPE FOR FORÆLDRE TIL BØRN/UNGE PÅ MORS OG NÆROMRÅDE MED AUTISME”

Kunne det være noget for dig/Jer, så kontakt os ?

Charlotte H. Jensen tlf. 2440 2414 charlottehaugstrup@gmail.com