I samarbejde med Landsforeningen har vores formand Maj-Britt Sørensen i dag sendt et skriv, til relevante parter i Viborg kommune.

“…Vores arbejde er funderet på frivillighed og det store arbejde der lægges for dagen ude i vores kredsforeninger og Landsforeningen Autisme har et godt og konstruktivt samarbejde med de lokale kredsforeninger i hele landet. Vi arbejder i fællesskab på at sikre mennesker med autisme så gode vilkår som muligt og for at lykkes med dette, er det af største vigtighed, at der ligeledes er et godt samarbejde med kommunerne via vores lokale kredsforeninger.


Indimellem oplever vi, at der dannes små foreninger og netværk udenfor Landsforeningens regi, som det nu er tilfældet i Viborg med ”Autisme Viborg”. Selvom de ikke er en del af Landsforeningen Autisme påskønner vi selvfølgelig alt frivilligt arbejde med fokus på autisme, men vil samtidig gerne understrege at det er Kreds Limfjord, der repræsenterer Landsforeningen Autisme.
..”

Brevet i dets fulde længde kan hentes som PDF i linket.