I Kreds Limfjord har vi valgt ikke at kaste os over fysiske foredrag endnu, men vi er glade for og spændte på, at kunne invitere til endnu et webinar: 

Torsdag d. 3 September 2020 – Kl. 19.00

Denne gang har vi valgt at sætte parforholdet i fokus. Det er et faktum, at skilsmisseraten i Danmark er høj og for parforhold med særlige udfordringer, så som psykisk sårbarhed og handicap, er den endnu højere. Vi er derfor glade for at kunne invitere til dette spændende foredrag hos Peter og Dorthe Stieper.

Peter og Dorthe Stieper har været gift i 28 år. Men deres parforhold kom under alvorligt pres, da deres datter blev ramt af en alvorlig anoreksi, depression og angst og siden blev diagnosticeret med bl.a. Aspergers Syndrom og en langvarig belastningsreaktion.

Ægteparret kommer ikke med nogle lette svar eller løsninger, men formidler med deres ærlige beretning både identifikation og håb til par, der har børn med autisme/psykisk sårbarhed.

Du kan læse mere i den vedhæftede PDF.

På gensyn

Parforholdet på prøve