Kære Medlemmer af Kreds Limfjord

Sig nærmer tiden hvor vi normalt ville invitere til generalforsamling, men som med så meget andet i disse tider, må vi desværre meddele at generalforsamlingen 2021 er udskudt på ubestemt tid.

Det er ikke et ønskescenarie, men vi mener ikke det på nuværende tidspunkt er realistisk at vi vil kunne samles fysisk inden 15 marts, hvor vi normalvis senest skal have afholdt generalforsamlingen. Vi har i bestyrelsen besluttet, at det for os er vigtigt at kunne se vores medlemmer i øjnene til sådan en begivenhed og samtidig supplere aftenen med et spændende oplæg, som f.eks. sidste år, hvor Ulla Kjer gjorde os selskab på Trombakken.

Vi ville ønske, at vi kunne sætte en dato på, men ingen kan spå om fremtiden og vi er derfor nødt til at se tiden an. Men så snart det er muligt skal vi nok få indkaldt. Indtil da, skal jeg gøre mit bedste for at holde jer ajour med hvad der sker i foreningen via nyhedsbreve, på hjemmesiden og vores Facebook side, som jeg håber i har fundet frem til.

Med ønske om en god dag til jer alle

Vh. Katharina Stendys Hammer – Formand Kreds Limfjord