Så er det endelig blevet tid til, at vi i Kreds Limfjord atter kan invitere til fysiske foredrag og derfor glæder os over, at kunne invitere til et spændende oplæg med fokus på autisme og relationer v. Louise Egelund Jensen.

Autisme beskrives ofte som et socialt handicap. Måske fordi det oftest er i relationer med andre, at autismen er tydeligst. Louise Egelund Jensen, der selv har en Aspergers diagnose, er en erfaren foredragsholder og meget dygtig formidler, Louise vil i sit foredrag blandt andet komme ind på følgende relationer:

– Forældre

– Venner

– Kolleger

– Bekendte

– Støttepersoner

Louise fortæller med udgangspunkt i sine egne erfaringer og de forskellige relationer hun har i sit liv og vil her dykke ned i, hvordan de forskellige relationer kan komme til at fungere godt og hvilke misforståelser der kan opstå, som kan gøre relationer svære når man har autisme. Foredraget bliver afholdt fysisk og vi har derfor et begrænset antal pladser, så vi kan god afstand til hinanden.

Dato og Tid:

25 August 2021 kl. 19.30

Målgruppe

Alle

Sted:

Krabbeshus Heldagsskole

Strandvejen 11

7800 Skive

Pris inkl. Kaffe og kage:

Medlemmer                       Gratis

Ikke medlemmer                50,- kr

Tilmelding foregår via dette link

 

Mvh. Kreds Limfjord