Forældrenetværket 

 

Vi glæder os til at se alle, der har lyst og mulighed

Mandag den 15/5-23 fra kl. 19  til kl. 21 på Brovej 20, til vores forældrenetværk.

 

Denne gang vil der være hyggelig snak og erfarings deling, vi vil have pc med og kan hjælpe med ledsagerkort eller ligene..

Vi har desuden blevet kontakter af en journalist, der gerne vil skrive om børn i skoleværing/ ufrivilligt skole fravær. Vi vil gerne have en debat  om de etiske overvejelser, om at vores børn og ungen mennesker skal stå frem på den måde.

Hvad tænker i??

 

Med venlig hilsen 

Forældrenetværket Autisme Viborg

 

Kontakt: aforaeldreviborg@gmail.com

 

Ps. Et lille kort så i kan finde os J

 

Som altid en vigtig aftale for vores netværk. Dette er et fortroligt netværk mellem os forældre. Alle skal kunne følge sig trygge og kunne dele, hvad der er svært uden at bekymre sig om, hvor det ender. Så spørg endelig, hvis der er noget I vil dele uden for netværket, og respekter hinanden og ikke mindst hinandens børns privatliv.            

    Vi er dog flere, der grundet vores uddannelse, har udvidet underretningspligt, hvis vi bliver opmærksom på forhold, hvor børn eller unge er i fare for eller i alvorlig mistrivsel.

 

Vi er et positivt forum, hvor vi vil se muligheder, også når det er svært. Vores fokus er at løfte hinanden. Det er okay at snakke om det svære, -både nutid og fremtid. Men vi skal også se fremad og finde løsninger. F.eks. hvordan kan vi passe på os selv og vores børn? Hvordan kan vi støtte skolen i det vi kan se er svært? Hvilke forslag kan vi give politikerne, PPR, familieafdeling osv.?? 

 

Det er altid okay ikke at have et svar, men “bare” at lytte og støtte hinanden.

 

Kort sagt: Vi hjælper og støtter hinanden i ikke at vælte i et forløb, der kan være svært og til tider føles ensomt.