Autisme er ingen hindring for uddannelse og job. 

Kom til AspIT-skolernes dag

Kom og mød elever, lærere, specialpædagogiske vejledere samt praktik- og jobvejledere. Vi glæder os til at fortælle om uddannelsen og vise dig skolen. Vi har skoler over hele landet – også én tæt på dig. Du behøver ikke at tilmelde dig, du møder bare op:

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 10:00 – 14:00,

Skive College, Arvikavej 2B, 7800 Skive

AspIT er uddannelse for dig med ASF, som elsker IT.
På AspIT ser vi dig og dine behov. Det handler om, at du skal være tryg for at kunne lære. Så vi tilrettelægger uddannelsen efter dine individuelle behov. Formålet er nemlig, at du får et varigt job bagefter.

På AspIT-skolernes dag kan du høre mere om uddannelsen, og hvordan den fører til beskæftigelse.

Vi glæder os til at se dig!